Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

T-Shirt Derinimo Įrankis - T Shirt Valdovas Vadovas T-Shirt Vinilo Vadovas - Sublimacijos Lengva skaityti marškinėliai bet kokią spalvą #3684

€6.22 €2.49
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudoti: Siuvinėjimo
  • Tipas: ANTPIRŠTIS
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Tipas Didmeninės: No
  • Rinkinys Tipas: No

Nauja

- +

T-Shirt Derinimo Įrankis - T Shirt Valdovas Vadovas T-Shirt Vinilo Vadovas - Sublimacijos

Aprašymas:

T-shirt derinimas valdovas Dydis: wide 18"X aukštas 5" X0.2", Tai yra greitas, pigus ir paprastas būdas išbandyti t-shirt, derinimas, įrankiai, įvairių dydžių.

Marškinėliai, vadovas, valdovas: Tai T-Shirt dizainas įrankis yra didžiulis padėti, kai derinant savo dizainą į savo T-Shirt, Lengva naudoti, tiesiog linija valdovas apykaklės ir centras savo projektą prieš spausdami.

Marškinėliai vadovas įrankis:padėti jums padaryti kairėje, centre arba dešinėje išplanavimai ir sutaupyti laiko, centras savo dizaino.Šis Valdovas yra labai kompaktiškas ir lengvai atlikti.

Marškinėliai valdovas vinilo derinimas valdovas: vadovas yra pagamintas iš aukštos kokybės krištolo skaidrumo sklandžiai akrilo lengvai peržiūrėti savo grafikos ir galimybę skaidrių kartu su jūsų marškinėliai patekti į visas marškinėlius.

Marškinėlius valdovas sublimacijos: aukštos kokybės akrilas yra tikslioji cut Aišku, medžiaga su kieta UV spausdinti matavimo ženklai.lengva skaityti nuo bet kokios spalvos marškinėlius.

Diapazonas: kaip parodyta paveikslėlyje

Produktą sudaro: 1 x T-shirt kalibravimo valdovas

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Žymos: paspauskite šilumos, "greenpeace" marškinėlius, diamond dažai, vadovas siūti, automobilių filmas wrap, krosnelė pcb, blizgučiai vinilo, angled triangle ruler, metalų sublimacijos telefono, sublimacijos tekstilės juoda

Panašūs produktai